26
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

Başkan adayından gitar konseri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Belediye Başkan adayı Av. Kenan Çebi, barda gitar konseri verdi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren, akşamları ev ve kahvehane toplantılarına ağırlık veren CHP Ordu Belediye Başkan adayı Av. Kenan Çebi, bu kez gençlerin bulunduğu bir bara gitti. Bardaki gençlerle sohbet eden Av. Kenan Çebi, sunucu tarafından gençlere seslenmesi için sahneye davet edildi.

Gençlere seslenen ve onlarla birlikte olduğu için mutlu olduğunu dile getiren Çebi, bu sırada müzikteki ustalığını da konuşturdu. Müzik ve güzel sanatlar alanındaki hobileriyle tanınan, Ordu Baro Başkanlığı döneminde ünlü müzisyen Hasan Cihat Örter'i bir kaç kez Ordu'ya davet edip konser vermesini sağlayan Av. Kenan Çebi, bu kez kendisi konser verdi.
Gitarı büyük bir ustalıkla çalan ve 10 dakika süren konserinde bir kaç şarkının melodilerinden örnekler veren CHP adayı Kenan Çebi, alkışlar arasında sahneden indi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2009 Pazar 13:06:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ünal açık IP: 78.161.223.xxx Tarih : 8.02.2009 19:25:57

başkan adayının bu tarz sanatsal faaliyetlere ilgili ve yatkın olduğunu bilmiyordum. artık verdiği sanatsal ve spor alanındaki sözleri tutacağına daha çok inanıyorum. gençlere verilen önem gerçekten çok güzel. kendisini tebrik ediyorum.