18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

Baykal'dan ilginç soru

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal: Aytaç Durak'ı görevden alıyorsun da Zahid Akman'ı neden almıyorsun, Melih Gökçek neden görevde?

Bursa'da partisinin ilk kongresine katılan Baykal'ın hedefinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de vardı. Baykal, "Adana'yı görenler burnunun dibindeki Ankara'yı görmüyor mu?" dedi.

Baykal'ın bu sözleri salondan büyük alkış aldı.

Baykal anayasa değişikliği paketiyle ilgili olarak da hükümete yüklendi, "Dertleri 3 maddeyle. Anayasa Mahkemesi, HSYK ve parti kapatmayı zorlaştırmak" dedi.

GÖKÇEK'TEN JET CEVAP

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bayka'ın sözlerine hiç zaman kaybetmeden cevap verdi. Gökçek, "Sayın Baykal benim hakkında bir şey bilip de savcılığa vermiyorsa suç işliyor" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Melih Gökçek’in Baykal’ın partisinin Bursa İl Kongresinde "Aytaç Durak’ı görevden alıyorsun da RTÜK Başkanı Zahid Akman’ı neden görevinden almıyorsun? Adana’yı görenler burnunun dibindeki Ankara’yı görmüyor mu?" sözleriyle ilgili açıklama yaptığı bildirildi.

Gökçek açıklamasında, "Sayın Baykal Ankara Büyükşehir Belediyesi ile ilgili yolsuzluk varmış imajı verecek ifadeler kullanıyor. Benim dokunulmazlığım yok. Sayın Baykal benim hakkımda bir şey bilip de savcılığa vermiyorsa suç işliyor. Ortada bir şey yok da laf ebeliği yapıyorsa gene suç işliyor" diye kaydetti

.
Yayın Tarihi : 28 Mart 2010 Pazar 18:02:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?