30
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

Bayraktar AKP'den aday olacak mı?

AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı adayı olacağı ileri sürülen TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, adaylığı konusunda net açıklama Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi.

Erdoğan, Bayraktar'ın adaylığının söz konusu olmadığını söyledi.

"Başka partidekiler istifalarını verirler. Gelirler aday adayı olurlar. Kimsenin aday olma garantisi yoktur. TOKİ Başkanı'nın adaylığı söz konusu değil. sorusu üzerine Başbakan Erdoğan, "Böyle bir şey söz konusu değil. Arkadaşımız şu anda bulunduğu yerde görevine devam ediyor. Hiçbir partide olmayan temahül yoklamalarını biz yaparız. Cumartesi- Pazar günü temahül yoklamalarını başlatacağız. Bizde olan belediyelerimizde yola devam edeceğimiz arkadaşlarımıza 'sen artık adayımızsın' deriz. Aday olarak seçmezsek, "Seninle devam etmiyoruz, teşekkür ediyoruz" diyeceğiz. Kimse kalacak değil. Kamuoyu araştırmalarımız bizim yöntemimiz. Biz il yönetimi, ilçe yönetimleri kanaatlerini almak suretiyle her ilde 81 komisyon oluşturuyoruz. 81 komisyon temahülleri alacak. Bu illerin vekil arkadaşlarımızla değerlendirmeleri yapacağız. Sonra MYK'da değerlendirmeler yapılacak. Sonra adaylar belirlenecek."

Ajanslar
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 21:46:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ilker savaş IP: 88.254.77.xxx Tarih : 28.11.2008 16:36:20

toki başkanı bu ülke için hangi projeyi üretmiş. devletin dolayısıyla bizlerin parasını çarçur eederek beton yığınlarını dikmek proje üretmek değildir.bunu yapsatçı müteahhitler zaten yapıyordu.yenilik olarak ne getirmiş ben birşey göremiyorum.birzamanlarda dsi genel md.'lüğü yapan vardı büyük şamatayla bakan yapıldı su sorununa somut ne getirdi. aynı şeyleri yaşamaktan bıktık artık.