18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na cevap

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Bir başbakan eğer bu olağanüstü halleri görmüyorsa kördür' açıklamasına, TV 8'de katıldığı bir programda yanıt verdi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, şunları söyledi:

“Manevi körlük ve bir de maddi körlük var. Allah’a şükürler olsun Sayın Başbakan’ın manevi körlüğü de yok, maddi körlüğü de yok. Kimin manevi kör olduğunu herkes çok iyi biliyor. Yani far gibi gözleriniz olabilir ama bu inekte de var. Ama esas manevi körlük geleceği görmemektir.” Çelik, tutuklu vekiller konusunda ise kimsenin yargı karşısında imtiyazı bulunmadığını vurgulayarak “Milletin seçtiği belediye başkanı da hapiste. Bir adam belediye başkanı oldu diye, milletvekili oldu diye, suç işleme imtiyazı var mı? Öğrenciler de, tüccarlar da, profesörler de içeride. Milletvekili, vekil olduğu için içeride değil. Silivri’de birkaç adamı listeye koydunuz çıktılar. Peki orada diğerlerinin günahı ne?” diye konuştu. Çelik, “Gazeteciden darbeci olur mu?” sorusunu ise “Hasan Cemal’in hatıralarını okursanız gazeteciden nasıl darbeci olduğunu çok iyi bilirsiniz” diye yanıtladı.

‘KPSS 1-2 gün içinde açıklanacak'

Öte yandan eski Milli Eğitim Bakanı olan Çelik, Twitter hesabından attığı twit’te, “Yetkililerle görüştüm, KPSS sonuçları 1-2 gün içinde açıklanacak. Şimdiden sonuçların gönlünüze göre olmasını diliyorum” diye yazdı. 

...
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2012 Cuma 18:53:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?