20
Mayıs
2024
Pazertesi
SİYASET

Cem Uzan: Biz de dinlendik!

Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, telekulak iddialarıyla ilgili olarak kendisinin ve Emin Şirin'in de dinlendiğini iddia ederek, ''Belgeleriyle bunu açıklayacağız'' dedi.

Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Özkan'ın Adapazarı'nda yapılan düğününe katılan Uzan, düğünün ardından partililerle biraraya geldikten sonra gazetecilere açıklamalar yaptı.

Gazetecilerin telefon dinleme olaylarıyla ilgili sorularını cevaplayan Uzan, "Bu genelde demokrasilerde olan bir şey değildir. Türkiye'de ilk defa yanılmıyorsam, AK Parti iktidarı döneminde başlamıştır" dedi.

"Biz belgesiz konuşmayı sevmeyiz" diyen Cem Uzan, Genç Parti'nin, kendisinin ve Emin Şirin'in özellikle Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde dinlendiğini iddia etti.

Cem Uzan, "Önümüzdeki günlerde arkadaşlarımız, özellikle Genel Başkan Yardımcımız Emin Şirin, belgeleriyle açıklayacaktır. Genç Parti'nin benim ve Emin Şirin'in cumhurbaşkanlığı seçimi sırasında dinlendiğini biliyoruz. Elimizde belgeler var. Belgeleri de önümüzdeki günlerde açıklayacağız" dedi.

AK Parti hakkındaki kapatma davasıyla ilgili de Cem Uzan, AK Parti'nin kapatılmasının ülke ekonomisini olumsuz etkilemeyeceğini düşündüğünü söyledi.

Uzan, "Yabancıların ekonomisi bozulabilir. O, o kadar önemli değil. Özelleştirmeye dayanarak bunları söylemiyorum. Bugün Anadolu'nun hangi iline giderseniz, orta ölçekli sanayilerde üretim ve işsizlik sorunu had safhadadır. Türk insanı kendisine hizmet eden bir iktidar arayışı içindedir ve inanıyorum ki beklentim de o, sonbaharda olacak olan bir erken genel seçimle Türkiye nefes alacaktır" diye konuştu.

...
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2008 Pazartesi 07:49:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ramço IP: 88.244.223.xxx Tarih : 4.06.2008 02:01:00

cem uzana sormak istediyim siyasette yer alacakmı dinlenme konusu son günlerde arttıyoksa birileri halkı yanıltmayamı çalışıyor