22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

CHP MYK üyeleri İstifa etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eşref Erdem, CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyelerinin istifalarını, Genel Başkan Deniz Baykal'a sunduğunu açıkladı.
Erdem, Parti Genel Merkezi'nde MYK toplantısı devam ederken yaptığı açıklamada, MYK toplantısında, seçim sonuçlarının kapsamlı olarak ele alınarak değerlendirildiğini belirtti.

Toplantıda, MYK üyelerinin tamamının istifalarını Genel Başkan Deniz Baykal'a sunduklarını kaydeden Erdem, Baykal'ın bu aşamada üyelerin görevlerine devam etmelerinin daha uygun olduğunu ifade ettiğini söyledi.

Erdem, Parti Meclisi'nin de 2 Ağustos'da toplamasına karar verildiğini de kaydetti.
A.A
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2007 Çarşamba 21:50:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
orhan duman IP: 82.74.155.xxx Tarih : 26.07.2007 01:43:13
sosyal demokrasi cizgisinde butun dunyada ust ustte secimleri kaybeden partiler istifa eder ve etmek zorundadir ki olmasida gereken budur, cunku sosyallik bir nevi esitlilik mekanizmasidir bencilligi ve rantci bir duruslan egoistligi inadina basarisizligi kabul etmez. chp merkez yonetim kurulunun yapmis oldugu bu olumlu davranisin arkasinda durmasini istiyor BUNA DAHIL OLARAKTA PATRONLARI DENIZ BAYKALINDA ILK SIRADA ISTIFASINI VERDIRMELERINI RICA EDIYORUZ. DUNYADA HICBIR MANTIK HICBIR IRADE HICBIR MENTALITE VE HICBIR SOL DEMOKRAT YAPI BU ANLAMSIZ DURUSU VE PARTIDEKI BASARISIZLIGI KABULLENIP TEKRAR O PARTIDE BASKANLIK YAPAMAZ.DENIZ BAYKAL BIZLER CHP HALKI OLARAK SENI KESINLIKLE ISTEMIYOR, KENDINE YOKSA ATATURKE PARTISINE VE HALKINA SAYGIN OLSUN.CHP,YI BIRAK YOKSA BIZ BU PARTIYI BIRAKACAZ SECIMINI OLUMLU VE HALKINA YAKISIRCASINA KULLAN.....