30
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

CHP'de ikinci 'No' krizi

Önder Sav'ın telefonunu açık unutmasının ardından CHP'de bir açık unutma olayı da İzmir'de yaşandı.

Bu defa, telefonunu açık unutan, Sav'ın ekibinden kurultay delegesi Nuri Batuhan oldu. Batuhan'ı Ege Bölgesi'nde yayınlanan Yenigün gazetesinin haber müdürü ve politika yazarı Ümit Yaldız dinledi.

Dedesinden etkilenmiş!

Olayı köşesine taşıyan Yaldız, kendisine telefon eden Batuhan'ın, konuşma bittikten sonra telefonu kapatmayı unuttuğunu belirterek olanları şöyle anlattı: "Sanıyorum dedesinin (Önder Sav) başına gelenlerin etkisinde kalan Batuhan, 'Yes' ile 'No' tuşlarını karıştırdığından CHP Konak İlçe Başkanı Sıtkı Kürüm, kurultay delegesi Murat Haluk Öncel, Urfalı birkaç partili ve Çiğlili bir partilinin bulunduğu masayı 20 dakika dinlememi sağladı.

Sav ile Serindağ görüşmesindeki gibi gazeteci için iştah açıcı bilgiler ihtiva etmeyen konuşma ilgimi çekmese de inatla dayandım. Urfa gecelerine gidilecek gibi konular ertafında dönüyordu konuşma. Kahkahalar atılıyor, Baykal'la görüşme planları yapılıyordu." Olayı doğrulayan Batuhan ise, "Allah'a şükür, gizli saklı bir şey konuşmamışız" dedi.

Bugün
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2008 Cuma 02:46:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hüseyin gedik IP: 88.241.133.xxx Tarih : 6.06.2008 13:15:29

yeni teknolojik gelişmelere göre ev telefonları kapalı iken bile karşi taraftan mikrofonları açılarak evlerde dinleme yapıla biliyor bilgi sayarlardavep gam sistemi karşitaraftan açılarak evdeki özel hayatlar görüntülene biliyor . kapalı telefonlar bir şekilde açılarak birilerini kendiliğinden araması olan kontürü bitirmesi sağlana biliyorsa hatlı telefonlerın bir şekilde açılarak ortamın dinlenmeside olasılıklar içindedir . açık unutulmuş gibilerinden gösterilmesi ister ye ister yeme işte bu der gibi oluyor . ateş olmayan yerden duman çıkmaz .hüseyin