22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

CHP'yi yasa boğan kaza

Artvin'in Yusufeli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 2'ye yükseldi.

Yusufeli ilçesinde bugün saat 03.00 sıralarında meydana gelen trafik kazası sonrasında Erzurum Aziziye Araştırma Hastanesi'ne ağır yaralı olarak kaldırılan Murat Keleş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Öte yandan, kazada hayatını kaybeden Mustafa Şanlıoğlu'nun Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Başkanı, araçtaki diğer kişilerin de parti üyesi oldukları öğrenildi.

Ölüm haberleri üzerine CHP Yusufeli ilçe teşkilatına siyah bayrak asıldı.

ÖNCEKİ HABER

Artvin'in Yusufeli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 03.00 sıralarında Kazım Karabekir Mahallesi çıkışında meydana gelen kazada, Mustafa Sanlıoğlu idaresindeki 08 YA 733 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu uçuruma yuvarlandı.

Kazada sürücü Mustafa Sanlıoğlu hayatını kaybederken, Murat Keleş, Sultan Nakçi ve Fatma Altuntaş ağır yaralandı. Yaralılar, Erzurum Aziziye Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

iha
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2007 Salı 13:50:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali keleş IP: 88.246.37.xxx Tarih : 4.07.2007 23:47:02
ben bursadan ali keleş amcamın oğlunun bu ani ölümü herkes gibi benide çok derinden yaraladı onunla gerçektende çok güzel günler yaşamıştık ama erken ayrıldı aramızdan ona allahtan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun kabri nur ile dolsun geride kalanlarada allahtan sabır diliyorum.