25
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

Çıkarken aklın neredeydi?

"Çıkan yasa darbecilere karşı"

Başbakan Erdoğan CHP'ye Kocaeli'den cevap verdi.

Askerlerin sivil mahkemelerde yargılanmasının yolunu açan TCK'daki düzenlemeye bir gün sonra CHP'den, "AK Parti bizi aldattı" açıklaması geldi.

Başbakan Erdoğan, CHP Grup Başkanvekili Hakkı Süha Okay'ın sözlerine şöyle cevap verdi: "Geçen akşam bir kanun çıktı mecliste. Dün akşam grup başkanvekili çıkmış "AKP’nin adetidir bizi aldattı" diyor. Aklın neredeydi. Ne iş yapıyorsun sen. "Kabul edenler" dendi bütün parti gruplarının eli kalktı. Sen neredeydin? Orada değil miydin? Söyledikleri laf şu, "bizi kandırdılar. Aldattılar." Gözleri var görmez. Kulakları var duymaz. Dilleri var 24 saat geriden konuşur. Bir taraftan diyorlar ki "darbecilere karşı buyurun beraber" çalışalım. Çıkan yasa darbecilere karşı. Buyurun. AK Parti hem sınırdaki hem zihindeki mayınları temizlemeye çalışıyor."



 

iha
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2009 Pazar 14:58:49
Güncelleme :28 Haziran 2009 Pazar 15:12:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
jamanda IP: 88.230.158.xxx Tarih : 5.07.2009 13:07:27

Ey AKP ve yandaşları Bu saltanatınız böğle gidecek zannetmeyin,Türkiye tarihinde sizin kadar böğle rahat saltanat süren olmadı,ama bu böğle gitmez,Bu millet bir gün uyanıp,sizin bu saltanatınıza son verecek Bundan eminiz