20
Mayıs
2024
Pazertesi
SİYASET

Çukurambar'da gece toplantısı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün gece Çukurambar'da hukukçu kurmayları ve bazı akademisyenlerle birlikte 'savunma' toplantısı yaptı.

AK Parti, hakkında açılan kapatma davasıyla ilgili Anayasa Mahkemesi'ne savunma verip vermeme konusunda net kararını vermezken, Başbakan Erdoğan tüm seçenekleri hukukçu kurmayları ve bazı akademisyenlerle değerlendirmeye aldı.

AK Parti Genel Merkezi'nde dün Kadın Kolları Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısına katılan Başbakan Erdoğan, toplantının ardından sivil plakalı bir makam aracıyla partiden ayrıldı. Erdoğan'ın Çukurambar'da bir büroda yürütülen savunma çalışmalarına katıldığı öğrenildi.

AK Parti Grup Başkanvekili Sadullah Ergin başta olmak üzere partili hukukçular tarafından yürütülen hazırlıklara dün bazı akademisyenler de davet edildi. Başbakan Erdoğan'ın hukukçu kurmaylarıyla 'savunma' üzerinde çalıştığı belirtildi.

Anayasa Mahkemesi'ne savunma vermeme seçeneğini de gündeme alan AK Parti, savunma metnini teslim edip etmeme konusunda ise net kararını vermedi.

...
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2008 Pazartesi 16:08:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?