17
Mayıs
2024
Cuma
SİYASET

Doktor döven vekil: Öcalan'ın yoldaşıyız

Van'da bir doktoru döverek gündeme gelen BDP Van milletvekili Özdal Üçer Van Belediyesi'nin bir otelde düzenlediği 2012 yılı projeleri toplantısında, terör örgütü PKK'yı ve teröristbaşı Öcalan'ı savundu.

"Esaret halinde bulunan Abdullah Öcalan'ın yoldaşlarıyız" diyen Üçer, "Dağda özgürlük mücadelesi veren gerillaların yoldaşlarıyız. Hem direneceğiz, hem yol yapacağız, hem kanalizasyon yapacağız, hem de o onurlu küçük ellerin sahibi, büyük yürekli çocuklarımızla birlikte taş atacağız." ifadesini kullandı.

Uludere'de 34 kaçakçının öldürülmesine Başbakan Erdoğan'ın talimat verdiğini iddia eden Üçer, "Umuyorum yakın bir gelecekte insanlık suçu işlediği için mahkemelerde yargılanır ve cezasını görür." diye konuştu.

Zaman
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2012 Çarşamba 16:10:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa gedik IP: 82.242.209.xxx Tarih : 17.05.2012 19:46:00

ya doktor dover yada polis dover bu hainler kùrt deyil yalan......... ama benim en çok merak ettigim konu sudur siyasi partiler kanunuda halki kin nefret ve tahrike yoneltmek kisilerin cezalandirilmasi var niçin savcilarimiz veya yargitay harekete geçmiyor ve bu ermeni zerduslarina gereken cezayi vermiyor hala bunu bi tùrlù anlami$ deyilim.Mustafa Gedik