22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

DP Lideri Ağar Kütahya'da

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, "Bugün Türkiye'de musalla taşlarına şehit cenazesi getirmeyecek dirayetli bir hükümete ihtiyaç vardır" dedi.


Kütahya Zafer Meydanı'nda halka seslenen Mehmet Ağar, AK Parti hükümetini eleştirerek, iktidara geldiklerinde Türkiye'nin istikbalini milletle birlikte daha ileriye taşıyacaklarını belirtti. Hedeflerinin ülkeye zenginliği getirmek olduğunu belirten Ağar, "Bizim işimiz; milletimizle huzur içinde, kardeşlik içinde, omuz omuza, ülkemize eserler bırakmaktır. Ülkeye zenginliği getirmektir. Türkiye'nin itibarını ve gururunu, Türkiye'nin istikbalini milletle beraber ileriye götürmektir.

Bugün Türkiye'de musalla taşlarına şehit cenazesi getirmeyecek dirayetli bir hükümete ihtiyaç vardır. Mehmet Ağar, Türkiye'nin her karış toprağında, her metrekaresinde, hiç kimsenin eline silah almayacağı, kalem tutacağı, direksiyon tutacağı, fabrikada çalışacağı Türkiye'yi inşa ediyor. Benim meselem, Türkiye de hiç kimsenin eline silah almamasıdır. Ama eline silah alıp, o çıkmaz yolda 'bir yere gidelim' diye düşünen varsa gidemez. Silahla giden, silahla gider. Bizim iktidarımızda, hiç bir ülke Türkiye'yi rahatsız edecek, bir harfi
bile söylemeye cesaret edemeyecektir" diye konuştu.


Ağar, konuşmasının ardından partisinin milletvekili adaylarını tanıtarak, destek istedi. Ağar, daha sonra karayolu ile Ankara'ya hareket etti.

iha
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2007 Cuma 03:38:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?