20
Mayıs
2024
Pazertesi
SİYASET

DP'de istifaların önü alınamıyor

Demokrat Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyeleri Mustafa Erarslan, Recep Bay ve Ahmet Kiştin ile Kayseri ve Antalya teşkilatlarının toplu istifasının ardından, partide istifalar sürüyor.

DP GİK üyesi Nevzat Şaşkın da partideki görevinden istifa etti.

DP GİK Üyesi Nevzat Şaşkın yaptığı açıklamada, Süleyman Soylu’nun Genel Başkanlığında parti yönetiminin, millet meselelerine çözüm getirecek, program ve projeleri ortaya koyamadığını ifade etti. Parti yönetimini demokrasiyle bağdaşmayan tutumlar sergilemekle suçlayan Şaşkın şunları kaydetti:

“Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bugün de hala fesihlerle yeni bir küskünler ordusu yaratılarak partimize en büyük kötülük yapılmaktadır. Demokrasiyle uzaktan yakından bağdaşmayan bu tutumları karşısında gösterdiğimiz tepkiler hiçe sayılarak, İzmir gibi bir ilimizde yönetim kadrosu feshedilmiştir.

Devamlı suretle yücelmesini hedeflediğimiz partimizin yapılan tüm bu yanlışlarla gitgide kötü duruma düştüğünü görmek ve bunun vebalini daha fazla taşımak istemiyorum. Bütün bu nedenlerle, partimizi yüceltip, milletimizin istek ve ihtiyaçlarına cevap verebilecek daha kararlı ve yetenekli bir genel başkan ile yönetimin göreve gelmesini temenni ederek şuan ki görevimden üzülerek istifa ediyorum.”

anka
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2008 Çarşamba 13:22:31
Güncelleme :25 Haziran 2008 Çarşamba 13:26:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?