22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

DSP'den, Gül'e randevu

YARIM SAAT GÖRÜŞTÜLER

Saat 14:00'te DSP Genel Merkezi'ne gelen Abdullah Gül, Genel Başkan Zeki Sezer ile yaklaşık olarak 30 dakika görüştü. Görüşmeyle ilgili olarak bir açıklama yapılması bekleniyor.

GÜL, GÖRÜŞME SONRASI KONUŞTU

AK Parti’den cumhurbaşkanı adayı olan Kayseri Milletvekili, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, "Önemli olan, demokrasinin Türkiye’de işlediğini, karşılıklı saygı, sevgi, diyalog içerisinde görüşlerimizi paylaşabildiğimizi göstermektir" dedi.
Gül, DSP Genel Başkanı Zeki Sezer’i parti genel merkezinde ziyaret etti.

Görüşmenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Abdullah Gül, DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, Genel Sekreter Masum Türker ve diğer yöneticilerle cumhurbaşkanı adaylığı konusunda çok faydalı bir görüşme yaptığını kaydetti. Demokrasinin gereğinin, karşılıklı diyalog, konuşma, beraber her şeyi tartışma olduğunu kaydeden Gül, şunları söyledi:

"Bu çerçeve içerisinde, adaylığımla ilgili gelişmeleri ve eğer gerçekleşir, cumhurbaşkanı olursam, nasıl hareket edeceğimle ilgili kendilerine görüşlerimi ifade ettim. Gayet güzel bir görüşme oldu. Gösterdikleri nezaket için çok teşekkür ediyorum. Önemli olan, demokrasinin ülkemizde işlediğini, karşılıklı saygı, sevgi içerisinde, diyalog içerisinde görüşlerimizi paylaşabildiğimizi göstermektir. Bu açıdan kendilerine müteşekkiriz. Değerli arkadaşlarına, hepsine çok çok teşekkür ediyorum. Size daha önce söylediğim gibi adaylık başvurumu yaptıktan sonra daha ileri görüşlerimi ifade edeceğim." Gül, DSP Genel Merkezi’nden ayrılırken makam aracına yaklaşan 2 çocuğu kucağına alarak sevdi.

ÖNCEKİ HABER
AK Parti’den Cumhurbaşkanı adayı olan Kayseri Milletvekili, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül saat 14.00’de DSP Genel Başkanı Zeki Sezer’i ziyaret edecek.

DSP Başkanlık Divanı, parti genel merkezinde toplandı. Alınan bilgiye göre, toplantıda, Gül’ün randevu talebi değerlendirilerek, kabul edildi.

Gül ile Sezer, saat 14.00’de parti genel merkezinde bir araya gelecek

ajanslar
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2007 Salı 13:56:59
Güncelleme :14 Ağustos 2007 Salı 15:50:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?