29
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

Durumu ciddi mi?

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Necmettin Erbakan, sol ayağında nükseden damar iltihabı nedeniyle Ankara Güven Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

SP Basın Danışmanı Mustafa Yılmaz'ın verdiği bilgiye göre, Erbakan'ın sol ayağında nükseden damar iltihabı nedeniyle rahatsızlandığı, enfeksiyonun kontrol edilmesi ve gerekli tetkiklerin yapılabilmesi için sabaha karşı hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Erbakan'a gerekli tetkiklerin yapıldığı ve tedaviye başlanıldığını belirten Yılmaz, "Endişe verici herhangi bir sağlık problemi söz konusu değildir. Rahatsızlığı daha öncededen de takip edilmekteydi" dedi.

Saadet Partisi Başkanı Necmettin Erbakan'ın Ankara Güven Hastanesi'ndeki tedavisi devam ederken, SP Genel Başkan Yardımcısı Şevket Kazan, Erbakan'a 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu.

Bugün sabah saatlerinde sol bacak damar iltihabı şikayetiyle Ankara Güven Hastanesi'ne yatırılan Erbakan'ın tedavisi yoğun bakım servisinde sürüyor. Hastaneye kaldırıldığı andan itibaren başta oğlu Fatih Erbakan ile kızları ve damatlarının yalnız bırakmadığı Erbakan'ın en az 24 saat süreyle hastanede kalacağı belirtildi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Yardımcısı Şevket Kazan'da hastaneye gelerek, Erbakan'ın son durumu hakkında bilgi aldı. Hastane çıkışında basın mensuplarının sorularına cevap vermekten kaçınan Kazan, Erbakan ile görüşemediğini belirterek, "Şu anda doktorların tetkiki altında" dedi. Kazan, aracına binerken de, bütün hastaları şifa diledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2011 Pazartesi 11:01:03
Güncelleme :3 Ocak 2011 Pazartesi 13:31:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?