19
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

'Eden bulur Allah'ın sopası yok'

Şişli Belediye Başkanı ve DSP'nin Şişli Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Mehmet Sevigen'in istifasını, “Eden bulur. Allah'ın sopası yok” sözleriyle değerlendirdi.

Söz Sende programının seçim özel yayınında soruları cevaplandıran Sarıgül, İstanbul'daki bütün sosyal demokratların güç birliği yapmadıkları sürece büyükşehir belediye başkanlığını kazanmasının imkansız olduğunu söyledi.

Sarıgül, CHP'li Sevigen'in istifası konusunda da şöyle konuştu: “Yaralı adam şu anda yerde yatıyor ve ben konuşmam. Yerden kalksın sonra konuşurum. Seçimlerden sonra. Ama tek birşey söyleyebilirim. Eden bulur. Allah'ın sopası yok.”
 

Yenişafak
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2009 Cumartesi 08:32:20
Güncelleme :21 Şubat 2009 Cumartesi 08:35:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Tayfun YILDIRIM IP: 78.169.25.xxx Tarih : 22.02.2009 02:03:18

Sarıgül,hani doğru bir insan olsan sözüne hak verecem ama kırdığın ceviz kırkı geçmiş sen halen hoyratca CHP ye saldırıyorsun,sen de azıcık 'sosyal demokratlık adına' düşünce olsa seçmenlerini büyük şehir belediye başkanlığı seçimin de TOPBAŞ a değil KILIÇDAROĞLU na yönlendirirsin ama tam tersini yapıyorsun..Kiminle hesabın olursa olsun bizi ilgilendirmez ama hesabını CHP yi yıpratmak üzerine kurma,eleştirdiğin insanlardan hiçbir farkın kalmıyor-inandırıcılığın olmuyor ve değilsin de zaten...Ne kadar oynarsan oyna sosyal demokratlar birgün senin de iç yüzünü öğrenip sana destek vermeyecek ve TOPBAŞ a yönlendirdiğin seçmen birgün seni sandığa gömecek...