22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

Emekli subaylar MHP’yi ziyaret etti

Emekli Tümgeneral Rıza Türkoğlu başkanlığındaki Emekli Subaylar Derneği geçen hafta MHP lideri Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek, derneklerinin cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda “ulusal mutabakat” sağlanması yönündeki görüşlerini iletti

Emekli Subaylar Derneği yönetimi, cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi başlattığı siyasi parti turlarını geçen hafta yaptığı MHP ziyareti ile tamamladı. Bahçeli’yi parti genel merkezinde ziyaret eden Emekli Tümgeneral Rıza Türkoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, cumhurbaşkanlığı seçimleri konusundaki görüş ve taleplerini ilettiler.

Görüşmeye ilişkin Vatan’ın sorularını yanıtlayan Türkoğlu, Türkiye’yi 2007’de iç ve dış siyasette kritik günler beklediğini belirterek, “Cumhurbaşkanlığı seçiminde tüm siyasi partilerin üzerinde uzlaşacağı bir isim üzerinde anlaşılması gerekiyor. Bu görüşümüzü de sayın Bahçeli’ye illettik ve kabul gördü” dedi. MHP’ nin yanı sıra DYP, DSP, CHP ve Bağımsız Cumhuriyet Partisi liderleri ile de görüştüklerini kaydeden Türkoğlu, “Tüm parti liderlerine seçmen olarak hassasiyetlerimizi ilettik. Duyarlılıklarımızı ilettik. Görüştüğümüz tüm liderler aynı hassasiyetlere katılıyor” dedi. 


Hale GÖNÜLTAŞ /vatan
Yayın Tarihi : 20 Mart 2007 Salı 11:16:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Tolga Adıgüzel IP: 88.230.29.xxx Tarih : 20.03.2007 23:23:02
Yüce Allah'ın izniyle 60.Hükümet Milliyetçi Hareket...