22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

Erdoğan ip tartışmasını sürdürdü

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Kimileri gırtlaklarını yırtarak meydandan ip atıyor, kimileri ip atlıyor. Bunları yapanlar da var. Bu ülkede kimin ip attığını, kimin ip atladığını bilirsiniz. Bu ipe ihtiyacı olanlara da söylemek lazım: Bu arada medya da bunların kirli çamaşırlarını da çıkarıyor, aslında bu kirli çamaşırlarına da ip lazım zaten. Bunlar da bir yıkanıp temizlensin. Ne zaman? 22 Temmuzda." dedi.

Erdoğan, partisince Bolu Kardelen Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Türkiye'yi karanlık bir tünelden çıkardıklarını ifade eden Erdoğan, borsada 50 bini yakalayacaklarını söylediklerini, ancak CHP ve bazı akademisyenlerin "Başbakan şaşırdı" dediklerini kaydetti. Borsanın 50 bini yakaladığını belirten Erdoğan, şöyle konuştu:

"Şurada bazı olaylar geçirdik. O olayları yaşamamış olsaydık şu anda bu rakam daha ilerideydi. Niye? İş bilenin, kılıç kuşananın. Biz piyasadan geliyoruz. Bunlar hayatlarında iki koyun gütmemiş. Bunların akıl hocaları da yanlış. Kılavuzu karga olanın... Olay bu, maalesef... Şimdi ileri hedefleri arzuluyoruz. İnşallah, bu ileri hedeflere başarılı bir şekilde yakalayacağız ama Türkiye'de hala içine kapanık bir rejim arzusu içinde olan bir CHP gibi, maalesef yanlış mantıklar var. İşte bunları gördük. Bunlar attığı zaman mangalda kül bırakmazlar. Bu beyler hükümet oldukları zamanda memleketimizi nasıl 10, 20 yıl geriye götürdüler hep beraber gördük."

AA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2007 Perşembe 17:41:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?