22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

Erdoğan taksicilere gitti

Daha önce Kumkapı'daki balıkçıları ziyaret eden Başbakan Erdoğan, bu kez taksicileri dinledi.

Erdoğan, cuma namazının ardından Başbakanlığa giderken, yol üzerinde bulunan Ulusoy Merkez Söğütözü Taksi Durağı'nda makam aracından inerek, esnafla bir süre sohbet etti.

Ziyaretin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan taksi şoförleri, Başbakan Erdoğan'ı daha önceden çay içmeye davet ettiklerini belirterek, Erdoğan'ın bugün sözünü tuttuğunu söylediler.

Taksi şoförü Adem Bahçıvan, gazetecilerin, ''Başbakan Erdoğan ile ne görüştüklerine'' ilişkin sorusu üzerine ''Askerlerimiz ölmesin diye konuştuk, Başbakanımıza terör olaylarını sorduk, 'Bize güvenin elimizden geleni yapıyoruz' dedi. Başbakanımıza güveniyoruz'' diye konuştu.

Başka bir taksi şoförü de, gazetecilerin, ''doğalgaza, elektriğe zam konusunun gündeme gelip gelmediğini'' sormaları üzerine şunları söyledi:

''Elektriğe, doğalgaza zam geliyor dedik, trafikle ilgili sıkıntılarımızı söyledik. 'Elektriğe yılbaşından sonra zam gelecek, evlere yüzde 15, sanayiye yüzde 10... Doğalgaza zam da dışardan kaynaklanıyor' dedi. Ayrıca plakalara arkadan yazılan trafik ceza verilmemesini istedik, not aldı. Teröristlerin Irak'taki kamplarının vurulmasını istedik.''
Başka bir taksi şoförü de, (Yılbaşından sonra elektriğe yüzde 15 zam yapacağız) dedi'' diye konuştu. ''Doğalgaza zam yüzde kaçmış?'' sorusu üzerine, aynı taksi şoförü ''Doğalgaz için de yüzde 15 olduğunu söyledi'' dedi.

AA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2007 Cuma 18:37:50
Güncelleme :9 Kasım 2007 Cuma 19:17:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?