19
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

Erdoğan tribünde ıslıklandı

Hamburg karşısında Galatasaray'a destek vermek için Ali Sami Yen'e gelen Başbakan Erdoğan ummadığı bir tepkiyle karşılaştı.

Galatasaray ile Hamburg arasında oynanan karşılaşmayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da izledi. Erdoğan karşılaşmanın 10. dakikası oynanırken stada gelerek protokol tribünündeki yerine oturdu. Bu sırada stad hoparlöründen "Başbakanımız Sayın Erdoğan, Ali Sami Yen'de" anonsu yapıldı.

 

Anonsun ardından taraftarların büyük bölümü Erdoğan'ı ıslıkladı. Stadı dolduran taraftarların, Erdoğan stada geldikten sonra toplu halde, Gençlik Marşı’nı söylemeye başlamaları dikkat çekti.

Vatan
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 15:22:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
elif atala IP: 78.167.170.xxx Tarih : 20.03.2009 21:26:51

sayın başkanımız siz bu başkanlıgına çok layiksiniz sizinle gruur duyuyorum siz elinizden gelen her görevinizi yerine getirdiniz ben bir ögrenci olarak bugün bülent ardın gelmişti ve onun miting gine gittim ve çok güzel bir konuşma yaptı serdar atalay oraya çıkınca  herkez alkışladı ve serdar atalay herkezi selamladı ve herkez inşallah sen kazanırsın dedi ama başkanımız siside bingölde görmek istiyoruz.inşalah kazanırsınız o güzel projelerinizi yerinize getirirsiniz şimdiden başarılar dilerim oyumuz ve dua larımız sizinle