16
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

Erdoğan'dan 'erken seçim' açıklaması

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, erken seçim iddialarına ilişkin, “Bunların hepsi dedikodu. Benden bugüne kadar böyle bir açıklama çıkmadı” dedi.

Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı VIP Salonu'na gelişinde, gazetecilerin, erken seçim iddialarına ilişkin sorularını yanıtladı.

Erdoğan, şunları söyledi:

“Bunların hepsi dedikodu. Biliyorsunuz, benden bugüne kadar böyle bir açıklama çıkmadı. Şu anda herşey normal zamanında yapılacak. Bundan herhangi bir dönüşümüz söz konusu değil. Ama gelişmeler şöyle bir nisan-mayıs, bu ayları bir atlatalım, ondan sonra herhangi bir değerlendirme gerekirse onu bir konsensüsle yapma durumu olabilir. Ama bunun dışında bizim takvimimiz normal zamanda seçimleri yapmaktır. Değişen birşey kesinlikle söz konusu değil.”


a.a
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2007 Pazartesi 00:12:38
Güncelleme :19 Şubat 2007 Pazartesi 07:56:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zeynel abidin badıllı IP: 88.226.148.xxx Tarih : 19.02.2007 09:03:29
sayın başbakanımız şimdiye kadar medyada erken seçim olsun diye açıklamada bulunmamıştır.ak parti hükümeti istikrarlı ve güçlü bir partidir.2007 yılı seçim dönemidir.geçen dönemlere nazaran seçim gündemde olmasına rağmen hükümette bir kriz olmadığını görmekteyiz.türkiye cumhuriyeti devletinde yaşayan halkımız türkiyede ilk defa 5 yılını doldurarak seçime giden güçlü bir hükümet görmüştür.halkın derdine derman arayan milletimiz başın tacı etmiştir.böyle istikrarlı bir hükümetin varlığı devletimizin çok güçlü bir devlet yapısına geldiğini görmekteyiz. fakir fukara Garip Gurabanın yanında sosyal adalet ilkesini benimsemiş güçlü bir partinin 2007 TBMM seçimlerin de tekrar tek başına iktidara geleceği halkımızın büyük nazarında görmekteyiz. seçim bugun olsun veya yarın olsun farketmez AKP ne zaman seçime girerse girsin halkın beğenini kazandığından dolayı iktidar yolunda yoluna devam edecektir. ŞANLIURFA DAN ZEYNEL ABİDİN BADILLI saygılarımla