16
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

Erdoğan'dan mektup var

Bisikletli AKP'lilerin dağıtacağı mektupta ne yazıyor? Bisikletli AKP'liler Erdoğan'ın mektuplarını dağıtacak ...


AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlara hitaben yazdığı ve AK Parti’li gençlerin dağıttığı mektupta, demokrasinin millete güvenmek, milletin aklına, iradesine saygı duymak olduğunu belirterek, "Hükümetler, gelip geçicidir. Kalıcı olan, millettir, bayraktır, vatandır, devlettir" dedi.


AK Parti Gençlik Kolları Ankara İl Başkanlığı tarafından organize edilen ve "AK Elçiler" olarak adlandırılan 200’ü yaya, 600’ü bisikletli gençler, bugünden itibaren 20 Temmuz tarihine kadar Ankara sokaklarında dolaşarak halka karanfil ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yazdığı mektubu dağıtacak.


"AK Elçiler" organizasyonu, AK Parti Genel Merkezi önünde Başbakan Erdoğan’ın da katıldığı törenle tanıtıldı.


Erdoğan, törende yaptığı konuşmada, seçim kampanyasını renklendirecek bir organizasyon gerçekleştirdiklerini belirterek, AK Parti’nin ilklerin habercisi ve elçisi bir parti olduğunu dile getirdi. Daha önce İstanbul’da yaptıkları bu uygulamayı 10 günlük bir kampanya çerçevesinde bugün de Ankara’da hayata geçirdiklerini anlatan Erdoğan, projeye katkı sağlayanlara teşekkür etti. Erdoğan, şöyle konuştu:


"İnanıyorum ki, 22 Temmuz akşamı AK elçilerimiz, AK postacılarımız, o başarılı neticeyi gördüklerinde ’alın terlerimizin karşılığın aldık’ diyecekler. Çünkü hedefimiz, insan öncelikli, insanımızın mutluluğuna, huzuruna yönelik bu gayretlerimizin neticesini görmektir. Biz bu yola böyle çıktık. Siyasi yaşamamızı hep böyle zenginleştirdik. Şimdi de genç kardeşlerim, insanımızın mutluluğuna yönelik gayrette pay sahibi oluyorlar. Kendilerini kutluyorum. Daha güzel bir Ankara, daha güzel bir Türkiye için, daha huzurlu, barış, sevgi, kardeşliğin daha ileri seviyelere ulaştığı bir Türkiye için ve ’ileri devlet’ diye ifade ettiğimiz Anayasamızda yerini bulan demokratik, laik sosyal bir hukuk devletinin inşallah, ’durmak yok, yola devam’ anlayışı ile zenginleştirildiği 22 Temmuz seçimlerinin başarı ile tamamlanması için sizleri kutluyorum. ’Yolculuğunuz kazalardan, belalardan uzak olsun’ diyorum." Genel Başkan Erdoğan, daha sonra bisikletli gençlerle fotoğraf çektirdi ve kampanyayı başlattı.


"AK Elçiler" olarak adlandırılan gençlerin oluşturduğu kortej, daha sonra platformun önünden geçerek, Başbakan Erdoğan imzalı mektupları Ankara sokaklarında dağıtmak için yola çıktılar.

ERDOĞAN’IN MEKTUBU

Başbakan Erdoğan, halka hitaben kaleme aldığı mektubunda, Türkiye’nin geleceği için milletin beklentileri doğrultusunda başlattıkları değişim ve gelişimin sürdürülmesi, huzur ve istikrarın korunması adına son derece önemli bir süreçte olunduğunu ifade ederek, şunları belirtti:


"Türkiye’nin son 5 yılda ekonomide, siyasette, yönetim anlayışında, sosyal hizmet alanlarında, dış politikada elde ettiği her kazanım, ülkemizde uzun yıllar sonra hakim olan huzur ve istikrar ortamının eseridir. Elimizdeki en değerli servet olan huzur ve istikrar ortamının korunmasında, sizin de hassas olduğunuzu biliyor, milletimizin tarihimizin her döneminde bu topraklarda eksilmeyen sağduyusuna sonuna kadar inanıyor, güveniyorum. Demokrasi millete güvenmektir. Milletin aklına, iradesine saygı duymaktır. Sizi kimin idare edeceğine, yine siz karar vereceksiniz. Hükümetler gelip geçicidir. Kalıcı olan millettir, bayraktır, vatandır, devlettir. Son 5 yıllık dönemde emin adımlarla hayata geçirilen büyük değişimin mimarları ve taşıyıcıları sizlersiniz.


Sizin gücünüzle, inancınızla, büyük Türkiye sevdanızla bugünlere geldik.
Türkiye büyük bir hızla karanlık günleri, kayıp günleri ardında bırakarak, pırıl pırıl parlayan bir geleceğe doğru yola çıkmıştır.
Herkes şunu bilmelidir ki, asla bu yoldan dönüş olmayacaktır."

"ASIL OLAN TÜRKİYE’NİN KAZANMASI"


Mektubunda, Türkiye’nin son 5 yıldır üst üste büyüdüğünün altını çizen Erdoğan, bu büyümenin Türkiye’nin tarihinde daha önce hiç yaşanmamış bir gelişme olduğunu belirterek, şöyle devam etti:


"Bu inanılmaz değişimiyle artık bütün dünyayı şaşırtan, 2000’li yılların yıldız ülkesi olduğu ifade edilen, barışın ve hoşgörünün mimarları arasına giren, büyüklüğüne yakışan yepyeni bir Türkiye var.


Bunlar bugün başardıklarımız. İnşallah çok daha güzel hedefleri gerçeğe dönüştürecek, en kısa zamanda dünyanın gelişmiş ülkeleri arasında yerimizi alacağız. Bunları, milletimizle yani sizlerle gerçekleştireceğiz. Yeter ki, Türkiye’nin geleceğine inanalım, güvenelim. Yeter ki, birbirimize ve ülkemize bağlılığımızı, huzur ve istikrarımızı, yönümüzü ve hedeflerimizi yitirmeyelim. Bu ideal etrafında kenetleneceğiz. 22 Temmuz 2007 seçiminin ülkemize, milletimize ve demokrasimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Asıl olan, Türkiye’nin kazanmasıdır. Asıl olan, milletimizin kazanmasıdır. Her şey Türkiye için diyor, sizi ve ailenizi en kalbi duygularımla selamlıyorum."



ajanslar
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2007 Çarşamba 17:32:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?