27
Mayıs
2024
Pazertesi
SİYASET

Erdoğan'ın hedefi Kılıçdaroğlu

Başbakan Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında konuşma yapıyor:
Milletimizin bize yüklediği emanet her anımızı onlar için geçirmemizi zorunlu kılıyor. Ülkemizin kayıplarını telafi etmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Milletimizin bize olan tevecühü yorgunluğumuzu alıyor. 3 Kasım seçimlerinin hemen ertesinde 4 Kasım sabahı nasıl bir heyecan içindeysek hala aynı heyecanı taşıyoruz.

Gönül isterki hizmete aday olan tüm arkadaşlar görev alabilsin. Sadece bir tanesini seçmemiz gerekiyordu. 81 ilde belediye başkan adaylarını açıkladı. Amacımız millete hizmettir. Temayül yoklaması, il il kamuoyu araştırması yok onlarda böyle bir şey. Kalbimiz mutain olsun.

Biz yanlışlığı asgariye indirelim istiyoruz. Hatamız tabii ki olur. Ama en az hata payıyla seçimler için adaylarımızı belirledik. İnşallah bunun neticesini 29 Mart akşamı alacağız. Bu dönemde kırgınlıklar oluyor. Milletvekili olduğunuzda, başkan olduğunuzda herşey güzel, şirinse olmadığınızda da herşeyin iyi ve güzel olması gerekiyor.

Bazıları kulvar değiştiriyor. Bu tren çok hızlı gidiyor. Aday olsun ya da olmasın tüm arkadaşlarımdan aday belirleme sürecini bir kenara bırakıp seçim sürecine girmelerini arzu ediyorum. Bazıları karalama kampanyaları yapıyor. Bu tür kampanyaları yapanlara geri döner.

Hele AKP siyaseti içinde arkadaşlarını bu kampanyalarla yok etmeye çalışanlar kendi hanelerine negatif not yazdırıyorlar. Aday olamayan arkadaşlarım siyasetin uzun soluklu süreç olduğunu iyi bilmeli. İnanıyorum ki her arkadaşım AKP'nin hizmet kervanında bu sürece olumlu katkılarını sürdürecektir.

Birileri çıkmış "İstanbul'un varoşlarını çizme giyip dolaşacağım". 16 yıl geç kaldı! Artık İstanbul'da çizmeyle dolaşacak yer mi kaldı. Biz Bağcılar'dan Tuzla'ya kadar 16 yıl önce ayağımızda çizmelerle dolaştık. Artık oralar modern yerler. CHP'li belediyelerin öyle yerleri olabilir ama İstanbul için böyle birşey söz konusu değil.

AYRINTILAR GELECEK...

.
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 12:18:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?