22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

'Fıtık olan Köşk'e çıkamazmış'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Deniz Baykal'ın 'Fıtık olan Köşk'e çıkamaz' çıkışına esprili bir karşılık verdi.

Başbakan Erdoğan, partisinin grup toplantısına girerken gazetecilerin "Sayın Cumhurbaşkanım" diye hitap etmeleri üzerine, gülerek 'Biliyorsunuz Çankaya Köşkü'ne fıtıkla çıkılmıyor' karşılığını verdi.

Nevruz öfkenin sembolü değildir

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 'Nevruz, baharın gelişini müjdeleyen bu günün asıl mesajı barıştır, kardeşliktir. öfkenin ve kinin sembolü değildir' dedi.

Partisi'nin meclis grup toplantısında konuşan Erdoğan, yarın kutlanacak Nevruz Bayramı'nın huzur ve sükunet ve coşku içerisinde kutlanmasını istedi, Erdoğan, 'Yarın 21 mart Nevruz günü. Nevruz'u çok farklı yaklaşımlarla sahiplenenler oldu. Nevruz sadece bizim için değil tüm kardeş ve komşu ülkeler içinde önemli bir gündür. Sadece biz değil, komşu bütün ülkeler de kutluyor. Binlerce yıllık bir çevre günü olarak adlandırabileceğimiz Nevruz, baharın gelişini müjdeleyen bu günün asıl mesajı barıştır, kardeşliktir, öfkenin ve kinin sembolü değildir. Bugünler farklılığın altının çizildiği günler değildir. herkesi basiretli dikkatli olmaya davet ediyorum. Türk milletimizin bahar bayramı olan Nevruzun huzur, birlik ve kardeşliğe vesile olmasını Allahtan temenni ediyorum' dedi

18 Mart Çanakkale Şehitleri'ni anma günü vesilesi ile bölgedeki yeniden düzenleme çalışmalarına değinen Erdoğan, Çanakkalenin düzene kavuşması için çaba gösterdiklerini söyledi. Erdoğan, Çanakkale'deki şehitliklerin restore çalışmalarının başladığı müjdesini verdi.


aa
Yayın Tarihi : 20 Mart 2007 Salı 15:57:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sabahattin IP: 85.101.239.xxx Tarih : 21.03.2007 07:26:06
sayın başkanım bırakın kounşsun o zaden heb konuşur başka bişey yabamıyor ortalığı karıştırmakdan başka bişey yabamaz bırakın konuşsun