20
Mayıs
2024
Pazertesi
SİYASET

'Gelecek nesiller uyanık olmalı'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Cumhuriyetimizin temel değerlerine ve milletimizin bütünlüğüne yönelik saldırılar bugün olduğu gibi yarın da devam edebileceği düşüncesiyle gelecek nesillerin uyanık ve bu gibi tertiplere karşı tedbirli olabilmesi için bilinçli ve duyarlı olmaları gerekmektedir'' dedi.


Bahçeli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.


Milletin iradesinin tecelli edip somutlaştığı yer olan TBMM'nin açılışının 88. yıl dönümünün haklı bir gurur ve kıvançla kutlandığını ifade etti. Bahçeli mesajında şunları kaydetti:


''Cumhuriyetimizin temel değerlerine ve milletimizin bütünlüğüne yönelik saldırılar bugün olduğu gibi yarın da devam edebileceği düşüncesiyle gelecek nesillerin uyanık ve bu gibi tertiplere karşı tedbirli olabilmesi için bilinçli ve duyarlı olmaları gerekmektedirTürk milletinin gücünü sorgulama, kudretini küçümseme aymazlığına kendini kaptıranlar için şanlı geçmişimizden ders ve sonuç çıkarılacak muazzam neticelerin, imrenilecek olayların çocuklarımıza çok iyi öğretilmesinin gerekliliği de ortadadır.


Bu itibarla, yarının büyüklerinin, vatan ve millet sevgisi doğrultusunda iyi yetişmeleri, sorumlu ve duyarlı birer vatandaş olabilmeleri için gereken tüm çabanın gösterilmesi milli bir görev olarak değerlendirilmelidir.


Bu vesileyle, çocuklarımızın bu anlamlı ve önemli bayramını kutluyor, geleceğin müreffeh Türkiyesine katkıda bulunacakları inancıyla üstün başarılar diliyorum.''

aa
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2008 Salı 19:26:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yilmaz IP: 91.67.162.xxx Tarih : 23.04.2008 06:07:33

hic olmasa yalandan neslimizi kullanma senden baskan olmaz.