19
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

Gül, Romanya'ya gidecek

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 2-3 Mart’ta Romanya Devlet Başkanı Traian Basescu’nun davetlisi olarak bu ülkeye resmi ziyaret gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı Gül, 2 Mart 2008 Pazar günü Ankara’dan Bükreş’e hareket edecek. Gül için 3 Mart Pazartesi günü Romanya Devlet Başkanı Basescu tarafından resmi karşılama töreni düzenlenecek.

Cumhurbaşkanı Gül ve Devlet Başkanı Basescu, baş başa görüşmelerinin ardından heyetler arası görüşmelere başkanlık edecekler. Bükreş’te Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) tarafından düzenlenen Türk-Romen İş Forumu Toplantısı’na da katılacak olan Cumhurbaşkanı Gül, Bükreş’teki Türk Şehitliği’ni de ziyaret edecek.

Gül’ün Romanya’da yaşayan Türk vatandaşları ve soydaşlarla da bir araya gelmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Gül, temaslarının ardından 3 Mart pazartesi günü akşam saatlerinde Ankara’ya hareket edecek

Milliyet internet
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2008 Perşembe 15:03:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yilmaz IP: 91.67.47.xxx Tarih : 28.02.2008 22:34:11

yazik yazik TC.nin bütcesinden harman bulup harman savurdugun yetimlerin ve sehitlerin haklarina. Allah belanizi verecek pek yakinda, babanin malimi yalandan zirt oraya zirt buraya,utanin utanin Burasi Türkiye biz Türk,üz Türk kalacagiz ,biz Arap pislerinin pesine ne cekip ugrasiyorsunuz,siz cekip gidin arp nesliyseniz.Bizim Atamizdan aldigimiz kültürü yasatacagiz sahtekarlar, memleketimizi ne hale getirdiniz. Sizin Allahiniz yokki sizi Allaha havale edeyim.Kusura bakmayin bunlar tamamen özümüzü degistirecek baksaniz yahu. Saygilarimla.