22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

Gül ile gerçekten dargın mı?

AK Parti Ankara Milletvekili, eski grup başkanvekili Salih Kapusuz, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kızının düğün törenine katılmadığına ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını, küskünlük içinde de olmadığını bildirdi.

Kapusuz, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Gül'ün kızının düğün törenine ilişkin haberlerin bazısında küskün AK Parti'lilerin düğüne katılmadıklarına ilişkin ifadelere yer verildiğini belirtti. Bu tür haberlerde kendisinin isminin
de yer aldığını anımsatan Kapusuz, ''Cumhurbaşkanımızın kızının düğün töreninde de yemeğinde de hazır bulunduğumu, bir küskünlük içinde olmadığımı bir kere daha açıklamak ihtiyacı duydum'' dedi.

Yapılan açıklamalara rağmen, küskün bir grubun parti içinde mevcut olduğu iddiasındaki ısrarın iyi niyetle bağdaştırılmasının mümkün olmadığını vurgulayan Kapusuz, açıklamasında şunları kaydetti:

''Bizim siyasi terbiyemiz küskünlüğe müsaade etmez. Ben Salih Kapusuz olarak hiçbir gerekçeyle böyle bir küskünlük içinde değilim. Gazetecilikteki muhabirlik gibi bizim siyasi yapımız içinde de milletvekilliği esastır. Bunun dışındaki unvan değişiklikleri nöbet değişiminden ibarettir. Bu görevlerde olup olmamak, sözünü ettiğim siyasi terbiyeyi almış olanlar için bizim teşkilatımızda hiçbir şekilde küskünlük gerekçesi olamaz.''

AA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2007 Pazartesi 18:50:11
Güncelleme :16 Ekim 2007 Salı 11:35:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?