30
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

Gül'ün dış gezileri ertelendi

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kulak rahatsızlığı nedeniyle Irak, Rusya, İsrail ve Filistin'e yapmayı planladığı seyahatlerin ileri bir tarihe ertelendiğini bildirdi. 

Açıklamada, Cumhurbaşkanı Gül'ün kulak rahatsızlığıyla ilgili yürütülen tedavinin başarılı sonuç verdiği ve iyileşme sağlandığı belirtildi.

Ancak doktorların, "durumun tam anlamıyla stabil olması için ihtiyaten Gül'ün ocak ayının ortalarına kadar uçak seyahatlerinden kaçınmasını istedikleri" kaydedilen açıklamada, "Bu nedenle Sayın Cumhurbaşkanımızın, Irak, Rusya, İsrail ve Filistin'e yapmayı planladıkları seyahatler ileri bir tarihe ertelenmiştir" denildi.

aa
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 20:09:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Liderkentzede IP: 212.65.136.xxx Tarih : 18.12.2008 20:43:09

Sn Cumhurbaşkanım geçmiş olsun Dış memleketlere gitmeden önce yurdunuzdaki vatandaşların dertlerine derman olun lütfen. Evleri kaybetme riski yaşayan vatandaşlarınız ,rand peşinde koşan parti yöneticileri asıl hedeflerini ve görevlerini unutmuş durumda.... vatandaşlarınız sizin desteğinizi bekliyor www.liderkentzeler.com Saygılar