16
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

Gül'ün internet sitesine büyük ilgi

Cumhurbaşkanı adaylığı açıklanan Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül'ün internet sitesi, dün 2.7 milyon defa ziyaret edildi. Ziyaretçilerden 90 bine yakını, Gül'e kutlama mesajı gönderdi.

Gül'ün kişisel internet sitesi "www.abdullahgul.gen.tr" yöneticilerinden alınan bilgiye göre, 16 Mart 2000'de yayın hayatına başlayan sitenin, 15 bini aşkın kayıtlı üyesi bulunuyor.

Bugüne kadar 4 milyonu yurt dışından, 21 milyondan fazla ziyaret edilen sitede, Gül'e ait güncel fotoğraflar, gazete kupürleri, makaleler ve konuşmalar yer alıyor.

Ziyaretçiler, "GÜL TV" adlı ekrandan, Bakan Gül'ün TBMM'de yaptığı konuşmaları ve televizyon kanallarında yayınlanan röportajlarını izleme imkanı buluyor.

Siteyi ziyaret edenler, mesajlarını doğrudan Gül'e iletebiliyor. Bu mesajlar, yetkili kişiler tarafından kontrol edildikten sonra internet sitesinde yayınlanıyor.

Dışişleri Bakanı Gül'ün cumhurbaşkanı adaylığının açıklandığı dün, internet sitesi 2 milyon 728 bin 49 defa ziyaret edildi. Siteye en çok ziyaret, İstanbul'dan oldu.

Siteye konulan "Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı adayı olmasını nasıl karşılıyorsunuz?" şeklindeki soruya da ziyaretçilerin yüzde 82'sinin "olumlu" yanıt verdiği kaydedildi.


aa
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2007 Çarşamba 15:40:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?