18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

Halef-selef buluşması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile aralarında bir kırgınlık bulunmadığını belirterek, "Son derece güzel ve keyifli bir sohbetti. Herhangi bir kırgınlık söz konusu değil" dedi.

CHP Genel başkanlık koltuğuna oturan Kılıçdaroğlu, eski Genel Başkan Deniz Baykal/ı Angora Evleri'ndeki konutunda ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, 45 dakika süren ziyaretinin ardından çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 'Sayın Genel Başkanımızı ziyaret ettik. Kendisini çok iyi gördüm' diyen Kılıçdaroğlu, Baykal'ın kendisini kutladığını söyledi. Baykal'ın hafta sonu gerçekleşen kurultaydan da son derece memnun olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu şunları kaydetti:

"Kendisinin bize bazı önerileri oldu. Bu önerileri de tabii dikkate alacağız. Yarın Zonguldak'a gideceğimi söyledim. 'Kendisine sık sık gelebilir miyim?' dedim 'Bundan onur duyarım' dedi. Son derece keyifli bir sohbetimiz oldu. Son derece iyi ve moralli gördüm. Bundan çok mutlu oldum."

Bir gazetecinin 'Baykal'ın daha önce kırgınım yönünde bir açıklaması oldu' sorusunu üzerine Kılıçdaroğlu, "Bilmiyorum. Son derece güzel, keyifli, çay kahve içtik. Olcay Hanım ikramlarda bulundu, son derece mutluyum. Güzel bir sohbet oldu. Dediğim gibi herhangi bir kırgınlık söz konusu değil. Sayın genel başkan hem Türkiye olaylarını, hem kurultayımızı yakından izlemiş onları da zaten gördük. Bir iki konuda kendisinin düşüncelerini aldım. Bundan da son derece mutluyum" şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu daha sonra Baykal'ın oturduğu Angora Evleri'nden ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2010 Pazartesi 15:55:05
Güncelleme :24 Mayıs 2010 Pazartesi 16:06:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?