30
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

Hangi dizileri izliyor?

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, en beğendiği dizilerin "Avrupa Yakası" ve "Sevgili Dünürüm" olduğunu belirterek, "Dizi izlemek, disiplinli izleyici işidir" dedi.

Baykal, Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği (RTGD) Yönetim Kurulu üyelerini CHP Genel Merkezi'nde kabul etti. Kabulde konuşan Baykal, televizyonda eğlenceli dizileri ve programları takip etmeye çalıştığını, ancak dizi izlemenin disiplinli izleyici işi olduğunu söyledi.

Kendisinin dizi izlemeye pek müsait olmadığını ifade eden Baykal, "En beğendiğim dizi Avrupa Yakası. Oyuncu Gülse Birsel'i çok beğeniyor ve takdir ederek izliyorum. Bunun yanı sıra TV 8 ekranlarında yayınlanan Komedi Dükkanı adlı eğlence programını da keyifle izliyorum. Tolga Çevik ile Salih Kalyon ikilisi harika bir oyun sergiliyor" dedi.

Son aylarda gösterime giren diziler arasında da Sevgili Dünürüm dizisini keyifle izlediğini dile getiren Deniz Baykal, "Haluk Bilginer olağanüstü, dünya çapında bir oyuncu. Partneri Sumru Yavrucak'la birlikte harika bir iş çıkartıyorlar. Zaman buldukça Avrupa Yakası ve Sevgili Dünürüm dizilerini keyifle izliyorum" şeklinde konuştu.

Türkiye'de sinema ve tiyatro alanında çok başarılı isimlerin bulunduğunu ve sahne sanatlarında altyapının gayet iyi olduğunu belirten Baykal, en güzelinin de bu yetenekli kişilerin devlet eğitimiyle bu günlere gelmesi olduğunu söyledi.

Türkiye'nin dublaj alanında da kendisini kanıtladığını ve özellikle dublajlı filmleri izlerken orijinallerinden daha çok keyif aldığını ifade eden Deniz Baykal, "Bunlarda alınan eğitime bağlı. Nitelikli oyuncu olarak çok iyi yerdeyiz, dans sanatında biraz gerilerdeyiz. Yeni nesil gençliğin bu farkı kapatacağına inanıyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2008 Cumartesi 13:02:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?