18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

Havaalanında birbirlerine girdiler

Eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen ile CHP'li vekil Aydın Ayaydın Ankara Esenboğa Havalimanı'nda VIP kısmında yumruklaştılar. Olayı taraflarından Ayaydın, ''Yumruklaştığımız doğru ama iddia edildiği gibi kaşım açılmadı'' dedi.

Eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen dün öğle saatlerinde İstanbul'a hareket etmek üzere geldiği Ankara Esenboğa Havalimanı'nda uçağını beklemeye başladı. Tüzmen, VİP salonunda 2011 yılında CHP'den İstanbul Milletvekili seçilen Aydın Ayaydın ile karşılaştı.

Tüzmen, bakanlık yaptığı dönemde kendisine bağlı olan Dış Ticaret Müsteşarlığı'ndaki usulsüzlük iddialarını içeren 'El Tüzmen' adlı kitap yazan CHP'li vekil ile tartışmaya başladı. İkili arasındaki sözlü kavga araya giren diğer milletvekileri tarafından güçlükle engellendi. Ancak uçağa binilmek üzere geçilen VİP otobüsünde tartışma iyice alevlendi.

Aralarında milletvekillerinin de bulunduğu çok sayıda VİP yolcunun önünde Kürşat Tüzmen'in Aydın Ayaydın'ın gözüne yumruk attığı ve Ayaydın'ın kaşının açıldığı iddia edildi.

'YUMRUKLAŞTIK AMA KAŞIM AÇILMADI'

Açıklama yapan Ayaydın, yumruklaşma iddialarını doğruladı ve ''Evet yumruklaştığımız doğru ama kaşım açılmadı. Karşılıklı yumruklaştık'' dedi.

Habertürk
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2012 Cuma 13:20:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?