22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

Haydar Baş dünyayı kurtaracak

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılan kongrede konuşan Haydar Baş, BTP'nin güçlenmesiyle birlikte “Türk milletinin ayağa kalktığını” ifade etti. Baş, “Burada sadece Bağımsız Türkiye Partisi delegasyonu bulunmuyor. Büyük Türk milleti bulunuyor. Ben öyle bir hazırlıkla geliyorum ki herkesin aklı duracak” dedi.

DÜNYA BİLE KURTULACAK

“BTP iktidarında yepyeni bir dönemin başlayacağını” ifade eden Baş, şunları kaydetti:

“Çok ciddi müjdelerim var. Bunları önce dünyaya kabul ettirdik, ondan sonra size getirdik. Bu projeler değil, Türkiye'yi dünyayı bile kurtarır. Gurbetçilerimiz gurbette kalmayacak. Avrupalı da ABD'li de iş bulmak için buraya gelecek... Uzak Doğulu da...”
A.A.
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2007 Pazartesi 07:37:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
halit IP: 85.108.88.xxx Tarih : 28.05.2007 10:49:01
Sn H.BAŞ bir ekonomik sistem geliştirdiğinden bahsediyor,ve hakikaten yabancı bilim adamlarıda ilgi gösteriyor.Bizim bilim adamlarımız ilgisiz kalıyor.Bu bir safsata ise itiraz edilmeli değilse nedir bilelim.Bana göre Proğram Çok doğru Ancak eksik.Hep bu ve benzeri ekonomik konuları incelemişimdir.Önçe insanın Mutluluğu,sonra Randıman-verim esas alındığında Ülkemizde 500milyon insanın mutlu yaşamasını sağlamak mümkündür.ATATÜRK'ün değimiyle:Bu vasat vardır,eksik olan teşkilattır...Önümüzdeki yıllarda herkesin çalışmasının gerekmediği hatta çalışmamasının daha faydalı olacağı bir çağa(bilgi çağına)girilecektir.20-25 sene sonra Nüfusun 1/4 ü nün çalışması yeterli olacaktır. Ayrrıca Sn H.BAŞ'a ve TV lerindeki Proğram sunanlara saygılar.