20
Mayıs
2024
Pazertesi
SİYASET

İki bakan İzmirli oluyor

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, katıldığı bir televizyon programında Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın Urla’dan ev aldığını, kendisinin de Çeşmeli olmaya hazırlandığını söyledi.

Aynı zamanda İzmir milletvekili olan iki bakan ev almak için İzmir’in yazlık ilçelerini tercih etti. CNN Türk’te bu akşam yayına başlayacak olan söyleşi programı 'Burada Hayat Var'da ünlü isimler doğup büyüdükleri ya da yaşamlarını sürdürmeyi tercih ettikleri kentleri anlatacak.

Aynur Tartan’ın ünlülere memleketlerini anlattıracağı programın ilk bölümünde konuk kent İzmir olacak. İzmir’i Kültür ve Turizm Bakan Ertuğrul Günay, Gazeteci Ertuğrul Özkök, şarkıcı Bengü ve Türk sinemasının unutulmaz ismi son televizyon dizisi İzmir Çetesi ile kentin fahri hemşerisi unvanını alan Kadir İnanır anlatacak.

İLK SÜRPRİZ BAKAN’DAN GELDİ

Konukların İzmir’in dünü ve bugününe ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulunduğu programın ilk sürprizi Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’dan geldi.

Bakan Günay, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın Urla’dan ev aldığını açıkladı. Bakan Günay ve gazeteci Ertuğrul Özkök’ün İzmir’deki AK Parti- CHP değerlendirmesi dikkati çekerken, Kadir İnanır’ın "İzmir’den dört şehir çıkar. Çok göç almış. Öyle ki, kebapçıdan balık yiyecek yer kalmamış" değerlendirmesi de ilgi çekti.

Programda ayrıca Bakan Günay Şevket-i Bostan yemeği tarifi de verecek.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2011 Cumartesi 12:35:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?