20
Mayıs
2024
Pazertesi
SİYASET

İktidar felakete sürüklüyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKP iktidarının icraatlarıyla kendini ve Türkiye’yi felakete sürüklediğini belirterek, "Bu iktidardan artık kurtulmak lazım. Kurtulmanın yolu demokrasi içinde olmalıdır. Bunun yolu da seçimdir. Demokrasi dışında aranan karanlık yollar halkı bir başka karanlığa götürür. Demokrasi varsa milliyetçilik vardır" diye konuştu.

Bahçeli, MHP İstanbul İl Başkanlığı’nın Yeşilköy Wow Otel’de düzenlediği bayramlaşma töreninde özetle şunları söyledi:

"Bu bayramı millet buruk kutluyor. Küresel krizin ülkemize etkileri sonucu milyonlarca işsize ilave olarak katılanların bayram sabahı nasıl bir ruh halinde olduklarını Sayın Başbakan biliyor mu? 29 Mart seçimleri 6 yıldır ver kurtulcu, sat kurtulcu ve Türkiye’yi okyanus ötesi siyasi emellere mahkûm edenlerin bu iktidardan gidişinin başlangıcı olacak. Yerel seçimlere en hazırlıklı partiyiz. Bazıları, ’MHP her yerde aday çıkartamadı’ diyor. Yok öyle bir şey. MHP’nin İstanbul, Diyarbakır adayı da olacak. Yerel seçimlerin lokomotifi 16 büyükşehirdir ama rehber İstanbul’dur. Artık MHP’nin İstanbul’u yönetme zamanıdır. Kim ne kadar kömür, makarna dağıtırsa dağıtsın, İstanbullu’ya helal olsun. Ama kömür ve makarnaya mecbur kalan insanlarımızın da bunu dağıtanlar karşısında mahkûm bırakılması kabul edilemez. Bu mücadelede iç ve dış odaklar bizi yıldıramadı, bir çuval kömür mü yıldıracak?"

HÜRRİYET
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2008 Cuma 00:38:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
alp er tunga bıyıklı IP: 78.187.39.xxx Tarih : 14.12.2008 22:40:17

allah türkü korusun ve yüceltsin ki biz bu vatana elimizden geleni yapalım.MHP lideri syın doktor DEVLET BAHÇELİ NİN her zaman arkasındayız