20
Mayıs
2024
Pazertesi
SİYASET

İlk dersi 'Deniz Hoca' verecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),  'Parti Okulu' açıyor. İlk dersi ise Genel Başkan Deniz Baykal verecek. 

CHP İstanbul İl Başkanlığı, Gençlik Kolları Üyelerinin İdeolojik ve Politik Donanımlarını Güçlendirmek Amacıyla "Parti Okulu" Eğitim Faaliyetleri Başlatıyor. 12 Ocak Cumartesi günü açılacak. Parti Okulu'nda ilk dersi Genel Başkan Deniz Baykal verecek. Baykal, ayrıca CHP'ye yeni katılanlara da parti rozeti takacak.

CHP İstanbul İl Başkanlığı partililerin ideolojik ve politik donanımlarını güçlendirmek amacıyla, "Parti Okulu" eğitim faaliyetlerini hayata geçiriyor.

CHP İstanbul İl Başkanlığı, Gençlik Kolları üyelerinin ideolojik ve politik donanımlarını güçlendirmek amacıyla "Parti Okulu" adı verilen bir eğitim programı başlatıyor. 12 Ocak 2008 tarihi itibariyle hayata geçirilecek olan Parti Okulu'nun ilk eğitim dönemi, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın vereceği ders ile başlayacak.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, 12 Ocak Cumartesi günü saat 12.00'da vereceği ilk dersinde, "Sosyal Demokrasi'nin Tarihsel Evreleri, Günümüzdeki Durumu ve Geleceği"ne ilişkin düşüncelerini anlatacak.

Doçentlik tezi "Siyasal Katılım ve Sosyal Demokrasi" olan Deniz Baykal'ın başlatacağı ders programı, siyaset, ekonomi, uluslararası ilişkiler, medya-iletişim alanlarında önemli isimlerin verecekleri derslerle devam edecek.

Deniz Baykal ayrıca, CHP'ye katılımlar nedeniyle düzenlenecek törene de katılarak, yeni üyelere parti rozeti takacak.

ANKA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2008 Perşembe 18:18:17
Güncelleme :10 Ocak 2008 Perşembe 18:22:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?