26
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

İşte CHP'yi karıştıran kadın

CHP'nin Bağcılar mitinginde yaşanan çarşaflı kadın krizinin etkileri sürüyor. CHP'yi karıştıran kadının kimliğinin yarattığı soru işaretlerine şimdi de eşinin iddiaları eklendi.

CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, "Bizde şaşkınlık içinde izledik. Otobüse binmek istedi, kapıyı açtık içeriye aldık. Kıymet abla biz de daha önce aday olmuş bir kişiydi"
Tekin, "Bir provokasyon var ancak bunun arkasında kimler var çözemedik. Eşinin bize söylediği 3 gün akp belediye başkanıyla görüştüğü ve akp seçim ofisine gittiği... Nimet ablanın nasıl böyle bir provokasyona alet olduğunu anlamadık. Eğer rakip parti yaptıysa onlara da yapıştıramıyorum" diye konuştu.
Tekin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Daha 1 hafta önce görüştüğümüz kişiydi. Son derece modern giyinen bir insandı. 1999'da milletvekili adayımız aynı zaman da aktif bir partili. Üzücü bir olay oldu. Bağcılar'da son derece yoğun bir çalışma içindeydik. Böyle bir manzara yansıdı. Sizlerden ve hanımfendiden özür diliyorum. Arkadaşlarımızın davranışlarını kınıyorum. Kim yapmış olursa olsun gereğini yapacağız."

Milliyet
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 17:53:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?