26
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

İşte seçim pozu

Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğraflarını moda fotoğrafçısı Koray Erkaya çekti.

CHP’nin İstanbul adayı Kemal Kılıçdaroğlu dün seçim kampanyası için fotoğraf çektirdi. Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’un simge mekânlarında da çekimlerinin yapılacağı belirtildi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu dün Balmumcu’daki CHP Seçim Koordinasyon Merkezi’nde, partisinin İstanbul 1. bölge belediye başkan adaylarıyla fotoğraf çektirdi.
Kılıçdaroğlu, çekimlerin sabahtan öğlene kadar olan bölümünde adaylarla birlikte objektiflere poz verdi.

Öğleden sonra ise Kılıçdardoğlu’nun tek başına fotoğrafları çekildi. Çekim öncesi oturduğu makyaj sandalyesinde oldukça heyecanlı olduğu dikkat çeken Kılıçdaroğlu, basın mensuplarının soruları üzerine, “Televizyon çekimlerinden alışığız ama burası çok daha farklı. Keşke doğal ortamda doğal hallerimizle çekilebilse fotoğraflarımız” dedi.
Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’un simge mekânlarında çekimlerinin yapılacağı da öğrenildi. Çekilen fotoğraflar, Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul’daki seçim kampanyasında kullanılacak. CHP’nin seçim merkezinin girişinde de “İstanbul kalbim seninle” sloganı yer aldı.
Fotoğrafları moda fotoğrafçısı Koray Erkaya çekerken, ünlülerin fotoğrafçısı olarak bilinen 71 yaşındaki fotoğrafçı Yaşar Göksoy da çekimler sırasında Kılıçdaroğlu’nu yönlendirdi.

Milliyet
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2009 Çarşamba 21:39:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?