29
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

İzmir operasyonundan rahatsız

AKP İzmir milletvekili ve Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, polisin İzmir Büyükşehir Belediyesinde yaptığı operasyondan ‘’Rahatsızlık duyduğunu’’ söyledi.

TBMM Plan Bütçe Komisyonunda Kültür Turizm Bakanlığı bütçesi görüşülürken, CHP İzmir milletvekilleri bu operasyonu eleştirerek ‘’İzmir'in hakkına sahip çıkın. Başkan Aziz Kocaoğlu, İzmir'in EXPO adaylığı için Paris'te bulunurken, operasyonun sürdürülmesi çok yanlış’’ dediler. Günay ise ‘’ Biz aynı şeyi seçim eşiğinde de yaşadık’’ dedi ve şunları söyledi:

‘’O zaman ben ve milletvekili aday arkadaşlarım İzmir'de bütün siyasi partileri ziyaret ettik. Ertesi gün İzmir belediyelerinde operasyon başladı. İzmir siyaseti allak bullak oldu. Ben o zaman da bu tür bir soruşturmanın zamanlama açısından bize çok zarar verdiğini ve bizi rahatsız ettiğini söyledim. Bugün de aynı şeyi söylüyorum. İzmir'de Expo'yu çok önemsiyorum. Bu ortamda böyle bir tartışmanın açılmasından hoşnut olabilir miyim? Soruşturmanın içeriğiyle ilgili kanaat söyleyemem ama zamanlama ve usulü eleştirebilirim.''
 

...
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2011 Çarşamba 12:26:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?