30
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

Kırıkkale il başkanlığı'na Gündüz seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale İl Başkanlığı'na yeniden Aliye Gündüz seçildi.


CHP Kırıkkale İl Kongresi, Reis Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Tek aday olarak seçime giren İl Başkanı Aliye Gündüz tekrar il başkanı seçilerek 4. dönemde de başkanlık koltuğunu kimseye bırakmadı. Kongreye Eğitim-Sen, Türk Metal Sendikası, Petrol-İş Sendikası, İşçi Emeklileri Derneği, Yapı-Yol Sen, Tüm Muhtarlar Derneği, Milliyetçi Hareket Partisi temsilcileri ve partililer katıldı.


Kongrede söz alan CHP Milletvekili Adayı Hakan Yurdakul, Aliye Gündüz'ün konuşmasında seçimlerde alınan sonuçlarla ilgili eleştirilerine cevap verdi. Yurdakul, "Eğer ortada bir başarısızlık varsa bunu herkese mal etmek ayıptır. Önce suçu kendimizde aramamız gerekir. CHP'nin kucaklaşmaya, sevgiye ihtiyacı vardır. 3 yıl önce yapılan harcamaların partililerle paylaşılması önerisinde bulundum. Ama 3 yıl sonra görüyoruz ki aynı tas aynı hamam devam ediyor. Hiçbir il başkanı parayı yanlış yere harcamaz. Eminim
ki Aliye Gündüz de harcamalarını yanlış yere yapmadı. Ama yine de yapılan harcamalar ile ilgili partililere bilgi verin" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2008 Pazartesi 19:44:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?