22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

Kısaparmak siyasete çabuk ısındı

Demokrat Parti (DP) Kastamonu birinci sıra milletvekili adayı Şebnem Kısaparmak, sanatçı eşi Fatih Kısıparmak ile birlikte seçim bölgesinde sivil toplum örgütleri ve seçmenlerle bir araya geldi.


Pancar Kooperatifi Başkanı Hikmet Çalık ile de görüşen Kısaparmak, “Sesinizi duyurmak için gerekirse meclise şeker pancarıyla çıkarım” dedi.

Nasrullah Meydanı'nda vatandaşlarla görüşen Kısaparmak, burada büyük ilgi gördü. Büyüklerin ellerini öpen Kısaparmak, toplanan kalabalıkta bulunanlarla da tek tek tokalaştı. Bu arada vatandaşlar Kısaparmak ile fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Kısaparmak daha sonra Pancar Kooperatifi Başkanı Hikmet Çalık ve ardında da Şeker-İş Sendikası Başkanı Hamdi Kaya'yı ziyaret etti.

Üretici ve çalışanların sorunlarını dinleyen Kısaparmak, “Allah izin verir de meclise girersek şeker pancarı üreticileriyle ilgili sıkıntıların çözümü için çalışmalar yapacağım. Çiftçimizin kalkınması için güzel fikirlerimiz var. Çiftçiye mazotu 1 YTL diyorlar ya, biz ondan da düşük olması için yeşil mazot vermeyi ve teşviklerle desteklemeyi istiyoruz. Kaçak et yapanların tekerine çomak sokarız. Sesinizi duyurmak için gerekirse meclise şeker pancarı ile çıkarım yeter ki bana destek verin” dedi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2007 Cumartesi 13:33:43
Güncelleme :23 Haziran 2007 Cumartesi 16:55:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ofli fatih IP: 84.63.165.xxx Tarih : 24.06.2007 02:56:49
BAYAN KISABARMAK SIZIN GENTINIZE GÜVENINIZ YOK NASIL IS YAPACAKSINIZ TÜRKIYETE KALA KALA BIR DIESEL YANI MAZOT DERTIMI VAR YETERKI BENI MECLISE SOKUN ONTAN SONRA BAKARIZ CALISMA YAPARIZ YA KARDESIM SENIN PROJEN HAZIR DEYIL KALIBA BU SÖZÜM SIZE VE YINE YENI ESKI ADAYLAR ICIN GECERLITIR LAFLA DEYIL YAPABILECEGINIZ ISLERIN ÖN CALISMASI ILE GELIN BIRINDEN DUYDUGUNUZ KELIMELERI EZBERLEYIBDE VATANDASA AKTARMAYIN LÜTFEN NE OLURSUNUZ MESELA ISSIZLIK SORUNU TERÖR SORUNU HORTUMCULUK NE ASAMATA VESAYRE BUNLARA CÖZÜMLER GEREKLI BUNLARI BULMALISINIZ SIZLER SADECE KOLTUK BESINE DÜSMEYIN CÖZÜMSÜZ YANI ÖN CALISMASIZ HALKIN KARSISINA CIKMAYIN YAZIKTIR GÜNAHTIR SAYGILAR