22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

Küçük kızı boşanıyor

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın ikinci kızı da boşanıyor. Büyük kızı Sevgililer Günü’de kocasından ayrılan Unakıtan’ın küçük kızı Fatma da, eşi Eyüp Sabri Küçük’le yollarını ayırma kararı verdi. Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın kızı Fatma Unakıtan bir süre önce iş adamı Eyüp Sabri Küçük’le evlenmişti. Evliliklerinde geçimsizlik yaşayan çift boşanmaya karar verdi.

ÖLÜMLÜ KAZAYA KARIŞTI

Fatma Unakıtan’ın eşi Eyüp Sabri Küçük, bir yıl önce Konya’da 4 kişinin yaşamını yitirdiği bir kazaya karışmıştı. Küçük 3 Ağustos 2006’da Unakıtan’ın oğlu Abdullah Unakıtan’a ait Range Rover ciple Konya’ya giderken kaza yapmış, bu kazada 4 kişi hayatını kaybetmişti. Cipte bulunan Abdullah Unakıtan ile arabayı kullandığı belirtilen damat Eyüp Sabri Küçük de yaralanmıştı.

“BOŞANMANIN KAZAYLA İLGİSİ YOK”

GAZETEPORT’un ulaştığı Eyüp Sabri Küçük, eşinden boşanmak için mahkemeye başvurduğunu doğrularken, “Kazanın bu olayla ilgisi yok. Tamamen kişisel nedenlerden kaynaklı” diye konuştu. Eyüp Sabri Küçük’ün boşanma kararını daha önceden aldığı ancak mahkemeye başvurmak için seçimleri beklediği belirtiliyor. Bu dönemde Ahsen Unakıtan’ın, eşine “kızımın yuvası yıkılıyor” diyerek, arabuluculuk yapması istediği ancak Kemal Unakıtan’ın Eskişehir’deki seçim çalışmalarını bırakmadığı ve sorunu karı kocanın kendi aralarında çözmesini istediği öğrenildi. Fatma Unakıtan da babasının seçim çalışmalarında olumsuz etki yaratmaması için seçimleri beklemesi yönünde Küçük’ü ikna etti. Fatma Unakıtan’ın eşi kayınpederinin yeniden milletvekili seçilmesinin hemen ardından soluğu mahkemede aldı. Fatma Unakıtan kardeşi Abdullah Unakıtan ve Zeynep Unakıtan ile birlikte FAB Gıda Şirketi’ni kurmuştu. Unakıtan halen bu şirketin yönetiminde yer alıyor.

ZEYNEP DE BOŞANDI

Kemal Unakıtan’ın küçük kızı Zeynep de eşi Serhat Basutçu’dan bir süre önce boşanmıştı. Beykoz Aile Mahkemesi’na “fikren ve ruhen anlaşmazlık” gerekçesiyle boşanmak için başvuran çift 14 Şubat 2007 günü boşanmışlardı. Damadın karıştığı kaza, Konya-Karaman karayolu 36’ıncı kilometrede Çumra İlçesi, Alibeyhöyüğü kavşağında 3 Ağustos Perşembe günü saat 17.00 sıralarında meydana gelmişti. Kazada, içinde Abdullah Unakıtan’ın da bulunduğu 34 DM 8144 plakalı Range Rover marka cip, Konya istikametine seyir halindeyken, duble yolda onarım çalışması nedeniyle gidiş şeridinin iptal edilmesi sonucu, diğer şeride geçmiş, bu sırada tali yoldan çıkan Mustafa Topçu’nun kullandığı 42 DG 258 plakalı Renault 12 marka otomobille çarpışmıştı.

Kazada, Fatma Avlar (12), Ayşe Avlar (75), Fatmaana Topçu (47) ve Senem Kıyak (81) olay yerinde hayatını kaybetmiş, sürücü Mustafa Topçu ile Cennet Avlar, Konya Numune Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı. Cipte bulunan Abdullah Unakıtan ile Eyüp Sabri Küçük de yaralanmıştı.



Gazeteport
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2007 Perşembe 09:09:39
Güncelleme :23 Ağustos 2007 Perşembe 09:14:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?