18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

Kurtulmuş esip gürledi!

Eski Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, "Biz sürü değiliz, bu ülkeye karşı sorumluluk hisseden herkes bizim yoldaşımız olacaktır" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanlığı'ndan olaylı bir şekilde ayrılan Numan Kurtulmuş, İstanbul Atatürk Havaalanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yeni oluşum için kolları sıvadıklarını belirten Kurtulmuş, kurulacak bu partinin çatısı altında haziran 2011 yılında yapılması planlanan genel seçimlere katılacaklarını açıkladı.

Numan Kurtulmuş bir soru üzerine, "Eski Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu veya başka birisiyle ittifak henüz söz konusu değil, istişarelerimiz sürüyor. Millet için en iyisi neyse, Türkiye için en iyisi neyse bu doğrultuda çalışıyoruz" diye yanıtladı.

Bir gazetecinin kendileri için eski Başbakan Necmettin Erbakan'ın 'sürüden ayrılanı kurt kapar' yorumunun hatırlatılması üzerine Kurtulmuş, "Biz sürü değiliz, bu ülkeye karşı sorumluluk hisseden herkes bizim yoldaşımız olacaktır" şeklinde konuştu.

Bu arada Kurtulmuş'u alanda, aralarında Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Erol Erdoğan'ın da bulunduğu yaklaşık 50 kişilik bir grup karşıladı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2010 Pazartesi 21:42:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?