19
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

'Meclis'in toplanmasına gerek yok'

AK Parti Grup Başkanvekili Salih Kapusuz, bugün için TBMM'nin olağanüstü toplanmasına ihtiyaç olmadığını söyledi. Kapusuz, Meclisin olağanüstü toplanmasına ihtiyaç olursa diğer partilerle de işbirliği yaparak toplantıya çağırabileceklerini ancak bugün için olağanüstü toplantıya ihtiyaç olmadığını söyledi. Kapusuz, konuyla ilgili olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile de görüştüğünü kaydetti.

Diğer partilerin, terörle mücadele konusunda Hükümete destek vermeye hazır olduklarını açıkladıklarını hatırlatan Kapusuz, "Bütün Cumhuriyet hükümetleri gibi Hükümetimiz de terörle mücadeleye öncelik vermektedir" dedi.

MGK ve Terörle Mücadele Üst Kurulunun değişmez gündem maddelerinin terörle mücadele olduğunu hatırlatan Kapusuz, Hükümetin bu konuda gerekli tedbirleri aldığını, bu konuyla ilgili olarak kamu kurum ve kuruluşlarının her türlü ihtiyaçlarının karşılandığını söyledi.

Hükümetin son Bakanlar Kurulu toplantısından sonra terörle mücadele için gerekli bütün talimatları verdiğini kaydeden Kapusuz, Türkiye'nin kendi gücü ve kararlılığı ile terörle mücadele için bütün imkanları kullanacağını, bu konuda gerekli talimatların da verildiğini söyledi.

AK Parti Grup Başkanvekili Kapusuz, sınır ötesi harekat için Hükümetin Meclisten yetki almasına gerek olmadığını da sözlerine ekledi.


aa
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2006 Çarşamba 16:35:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?