16
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

Mesut Yılmaz, DP'ye destek istedi

Yılmaz, Karadeniz Sahil Yolu'nda bulunan Rize ilçelerindeki vatandaşlarla seçim otobüsünden selamlaştıktan sonra Artvin'e gitti. Artvin'in Arhavi ilçe sınırında Yılmaz'ı DP'li vatandaşlar karşıladı. Yılmaz, daha sonra, Hopa ilçesine geldi.

Hopa'da kendisini karşılayan vatandaşlara seçim otobüsünden seslenen Yılmaz, Hopa'ya en iyi hizmeti getirecek, çay sorununu en iyi çözecek adayların seçilmesi gerektiğini belirtti. Yılmaz, şunları söyledi: ''Buraya bizim zamanımızda çok hizmet geldi. Ama önemli bir mesele daha var. Burası Türkiye'nin transit merkezlerinden birisi. Burayı Artvin'e bağlayan Cankurtaran Geçidi'nin tünelle geçilmesi lazım. Önümüzdeki dönemde sizin desteğinizle Hopa'nın bu en önemli ihtiyacını gidermek de bize düşer.''

Hopalı vatandaşlardan DP adaylarına destek vermelerini isteyen Yılmaz, şöyle devam etti: ''Seçimde DP'den Artvin milletvekili adayı olan Adnan Çeltikçioğlu ve Adnan Çorbacıoğlu'nu desteklemenizi istiyorum. İnşallah onları Artvin'in, Hopa'nın temsilcisi olarak Ankara'ya gönderirseniz geçmişte olduğu gibi buraya en iyi hizmeti el birliğiyle vereceğiz. Çayla ilgili sorunları kökünden çözeceğiz. Türkiye'yi daha iyi geleceğe kavuşturmak da geciktirmek de sizin elinizdedir. 22 Temmuzdaki sandık bunun için bir fırsattır, bu fırsatı iyi kullanın.'' Mesut Yılmaz, daha sonra, Artvin'in Kemalpaşa beldesinde halkı selamlayarak Rize'ye döndü.
a.a
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2007 Pazartesi 21:27:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?