22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

MHP, AKP'yi geri çevirdi

MHP, AKP'nın Meclis başkanı için uzlaşı ve diyalog arayışı amacıyla görüşme isteğini geri çevirdi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat ve Devlet Bakanı Beşir Atalay başkanlığındaki heyetin 15.30'da MHP genel merkezine gideceği ve Genel Başkan yardımcısı Cihan Pacaçı ile görüşeceği bildirilmişti.

Ancak Fırat yaptığı açıklamada, MHP'den yanıt gelmediği için ziyaretin yapılamadığını söyledi. MHP'ye randevu talebinde bulunduklarını belirten Fırat, "MHP'den geri dönüş olmadı ama bekliyoruz" dedi.

Fırat, AKP heyetinin muhalefet partilerine düzenlediği “uzlaşma” turundamuhalefet partilerine isim götürmediklerini, sadece Meclis Başkanı seçimi sürecinde fikir alışverişinde bulunduklarını, cumhurbaşkanlığının gündeme gelmediğini belirtti.

Fırat, aday isminin Başbakan Erdoğan tarafından bugün akşam saatlerinde açıklanacağını söyledi.

VATAN
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2007 Çarşamba 17:37:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yahya KOÇ IP: 88.232.226.xxx Tarih : 8.08.2007 23:34:29
RECEP TAYYİP ERDOĞAN,SEÇİM PROPAGANDALRINDAKİ KONUŞMALARINDA"MHP MECLİSE GİRMEMELİ.GİRERSE BAĞIMSIZLARLA KAVGA EDERLER.BİZİ ENGELLERLER.GİRSELERDE SELAM VERMEMEK LAZIM" DEMEDİMİ.AMA HER ŞEYE RAĞMEN BU ASALETLİ İNSANLAR,AKP 367 SORUNU YAŞAMAZ DEDİLER.MÜSLÜMANLIKTAN AHKAM KESENLR ALLAHIN SELAINI BİLE ERMEKEN KENDLERİN İMTİNA ETTİKLERİ GRUBA FİKİR ALIŞ VERİŞİNDE BULUNMAK ÜZERE RANDEVU TALEP EDİYOR.SIKILMAK LAZIM DERİM.AMA MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ KAOS PARTİSİ OLMAYACAKTIR.ONLARIN BİLDİĞİ-DUYDUĞU VARDIR MUHAKKAK.DOĞRUSUNU YAPMIŞLAR.AMA MECLİSTE YIKICI DEĞİL YAPICI OLACAKLARDIR.