16
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

MHP adayı yer altında destek aradı

Zonguldak'ta MHP'den milletvekili aday adayı olan Saruhan Çınar, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessesesi'ni ziyaret ederek ocağa girdi. İşçilerle sohbet eden Çınar, yerin metrelerce altında çalışan maden işçilerinden destek istedi. 

İlk olarak aTTK Karadon Müessese Müdürü İsmail Güner ve İşletme Müdürü Yusuf Çoluk'u ziyaret ederek destek isteyen Saruhan Çınar, daha sonra ocağa girerek madencilerle sohbet etti. Madenci kıyafeti giyerek, yerin 360 koduna inen Çınar, maden işçilerinin desteğini istedi. 

Madencilerin sıkıntılarını çok iyi bildiğini ifade eden Çınar, "Yapılacak olan seçimlerde tüm madencilerimizin desteğini bekliyorum. İşçilerin sıkıntılarını çok yakından biliyorum. Bu sıkıntıların çözümü için mücadele edeceğim. Hem size, hem de bölgemize en iyi şekilde hizmet vereceğim. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi. 

TTK Eğitim Daire Başkanlığında Eğitim Uzmanı olarak çalışan ve Ülküm Teknik Elemanları Derneği Başkanı olarak da bir süre görev yapan Mühendis Saruhan Çınar, milletvekili aday adaylığı müracaatı için 4 Mayıs tarihinde görevinden istifa etmişti.
iha
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2007 Salı 15:09:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?