22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

MHP adayından ilginç kartvizit

Sinop'ta, 22 Temmuz genel seçimleri öncesi propaganda çalışmalarını hızlandıran partilerin milletvekili adayları, kendilerine özgü geliştirdikleri bir takım reklam yöntemleriyle dikkat çekiyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinop 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Şişek, binlerce adet bastırdığı ilginç kartvizitini seçmenlerine dağıtıyor. Ön yüzünde fotoğrafı, kişisel bilgileri ve iletişim bilgilerinin yer aldığı kartvizitinin arkasına "kartvizit değildir, yüreğimdir" yazdıran MHP'li milletvekili adayı Mehmet Şişek, seçmenlerinin özellikle kartvizitin arka yüzünü okuduklarında yüzlerinde gülümseme ve gözlerinde de bir pırıltı olduğunu belirterek, böylelikle vatandaşın kalbiyle daha sıcak bir temas sağladığını söyledi.

Şişek, "Maksadım elbette kartvizit dağıtmak değil. Hizmet etmek için yola çıktık. Bu kapsamda vatandaşımız ile tam bir işbirliği ve kenetlenmeyi yakalamamız gerekiyor. Ben bu kartviziti dağıtırken, seçmenime yüreğimi ve tüm sevgimi veriyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2007 Çarşamba 15:11:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yahya KOÇ IP: 81.215.23.xxx Tarih : 27.06.2007 22:59:31
YAKIŞIR VALLAHA.AMA GARDAŞIM TEK RİCAM:YAPILABİLECEK VAADLERDE BULUNUN.SEÇİLİNCEDE O KONULARDA GAYRET EDİN.BİR ZAMANLAR ADAMIN BİRİ "KONYA'YA LİMAN YAPTIRACAĞIM"DEMİŞTİ.SAKIN BÜYÜK LAF ETME.BAŞARILAR.