19
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

MHP Vakıflar'ı mahkemeye götürecek

MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, Vakıflar Kanununu Anayasa Mahkemesine götürmek için çalışma yaptıklarını bildirdi.

Şandır yaptığı açıklamada, MHP’nin milletvekili sayısının, yasayı Anayasa Mahkemesine götürmeye yeterli olmadığını belirterek, "Biz hazırlık amacıyla 70 milletvekilimizin imzasını aldık.

CHP’de bu yasaya karşı, onların desteğine ihtiyaç var. Bu amaçla CHP’li yöneticilerle gayri resmi bir görüşmemiz oldu, bakıcağız" diye konuştu.

aa
Yayın Tarihi : 4 Mart 2008 Salı 14:11:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yilmaz IP: 91.67.33.xxx Tarih : 6.03.2008 04:35:20

efendiler biz Akp ye kiziyoruz,ama aslinda kizilacak asil Mhp dir, yahu bu Vakiflari satildigi zaman nicin karsi cikmadiniz da simdi yine devletin paralarina yazik edeceksin.Kimi kandiriyorsun sen,Oflunun Takayla Üsküdardan besiktasa gecerken misali. Oflu tam denizin ortasindayken Allaha dua edr der ey Allahin peni haburdan karsiya gecur ,ofa cami yaptiracagim ama minaresini kasar peynirinden yapacagim, ve karsiya getidigi adamin biri der ,yahu sen ne bicim dua ediyon cami yapacan iyi ama minresi peynirden olurmu.bizim oflu döner adama yahu sen penum isume ne karisuyisun,pen belki Allahu kanduriyurum,iste sende simdi Sayin bahceli Allahimi kandiriyorsun. Saygilarimla.