18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

MHP'de kongre heyecanı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), önceki gün yaptığı Merkez Yönetim Kurulu toplantısında kongre sürecini başlattı.

2006 yılının seçim yılı olacağı kanaatinde olduklarını belirten MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı, kongre sürecinin seçimlere hazırlanma imkanı da vereceğini söyledi. Paçacı yaptığı yazılı açıklamada, partinin kongre sürecinin başladığını ve 2006 yılının Ocak, Şubat ve Mart aylarında ilçe, Nisan ve Mayıs aylarında il kongrelerinin yapılacağını bildirdi.

İlçe ve il kongrelerinin tamamlanmasından sonra uygun bir tarihte Ankara'da partinin Olağan Genel Kongresi'nin yapılacağın belirten Paçacı, "2006 yılının seçim yılı olacağı kanaatindeyiz. Kongre süreci seçimlere hazırlanma imkanı da verecektir" dedi.

MHP'nin kongre süreciyle birlikte tek başına iktidar olma sürecinin de başladığını kaydeden Paçacı, şunları kaydetti:

"MHP'nin iktidar yürüyüşü başlamıştır. Türkiye sevdası ortak paydasında tüm vatanseverleri, Türk Milliyetçileri'ni ve sağduyulu vatandaşlarımızı bu yürüyüşe davet ediyoruz. Türk Milleti'nin zihinsel ve fiziksel enerjisini ve tüm değerlerini geleceğe sahip çıkmaya davet ediyoruz. Cumhuriyetimizin kuruluş felsefesini, milletimizin egemenliğini ve devletimizin bağımsızlığını küresel güçlere peşkeş çeken AK Parti iktidarından ülkemizi kurtarmak için herkesi bu yürüyüşe katılmaya davet ediyoruz. Kongre sürecinin ülkemize, vatandaşlarımıza ve tüm MHP'lilere hayırlı olmasını diliyoruz."

.
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2005 Cuma 17:00:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kelami akdemir IP: 85.98.221.xxx Tarih : 25.11.2005 17:19:49
haydi MHP iktidara.AKP'nin dersini ver.hemde ezberden.haydi türkiye MHP'yi iktidara